Kerstdiner voor de hond bij Ranzijn

17 december 2008 08:00

ALKMAAR - Al bezig met de voorbereidingen voor het kerstdiner? En daarbij ook aan de trouwe viervoeter gedacht? Ranzijn wel! Zij zijn er van overtuigd dat trouwe viervoeters graag getrakteerd worden op een met zorg samengesteld diner. Alle honden uit Almere en omgeving worden daarom van harte uitgenodigd om plaats te nemen aan de Ranzijn hondenkersttafel.


Op donderdagavond 18 december van 18.00 tot 20.00 uur is iedereen met een hond van harte welkom bij Ranzijn tuin & dier aan de Omval in Alkmaar. Er is een speciaal 3-gangen-hondenkerstdiner samengesteld. Het diner wordt een echt feestje: wat zo is er een hondenbiertje vooraf, gevolgd door een hoofdgerecht verzorgd door Royal Canin en een heerlijke kluif als toetje. Daar likt een hond zijn poten toch bij af! Na afloop krijgen alle honden een mooie attentie mee naar huis.
Voor het kerstdiner kan de hond op de foto bij de dierenfotograaf. Met de kerstdagen in het vooruitzicht een leuk cadeau idee. Een mooie foto van hond en baas onder de boom! De fotograaf is aanwezig van 14.00 tot 20.00 uur. Informatie over mogelijkheden, prijzen en voorwaarden is bij de fotograaf te verkrijgen.
Ranzijn tuin & dier heeft al eerder hondendiners georganiseerd en altijd was het dikke pret voor de honden, baasjes en het winkelpersoneel.