Kerstnachtdienst De Levend Waterkerk

21 december 2011 06:00

PARKWIJK – De Levend Waterkerk organiseert op zaterdagavond 24 december om 21.30 uur een kerstnachtdienst met medewerking van een muziekband en mime-team in kerkgebouw Levend Water, Parkwijklaan 44, te Almere. De viering is gratis voor alle Almeerders en heeft als thema: 'I’m dreaming of a white Christmas'.


Rond het thema 'I’m dreaming of a white Christmas' legt spreker Jacco Wielhouwer uit wat de échte betekenis is van een witte kerst. Dit doet hij met behulp van onder andere een mime-act, film en de Bijbel. Deze eigentijdse en actuele viering is speciaal voor Almeerders die graag tijdens de feestdagen, voor de sfeer, uit traditie, om de geboorte van Jezus te vieren of gewoon uit nieuwsgierigheid een kerstviering willen bezoeken.
De organisatie heeft er alles aan gedaan om gasten een warm welkom te bezorgen. De hele kerk is versierd en er is mooie verlichting en sfeervolle kerstmuziek. Tijdens de dienst zelf is het mogelijk om mee te zingen met bekende kerstliederen onder begeleiding van verschillende muziekinstrumenten. Na afloop van de kerstnachtdienst is er gelegenheid nog gezellig na te praten en te genieten van chocolademelk, glühwein en kerstbrood. De Levend Waterkerk ligt centraal in de Parkwijk en is te herkennen aan het ‘s avonds verlichte grote kruis. De toegang is geheel vrij. Voor meer informatie zie www.levendwateralmere.nl