Keuken Vizier doet niet aan stuntacties

19 november 2008 08:00

ALMERE - Stuntacties met gratis tv of montage bij aankoop van een keuken: daar doet het Almeerse bedrijf Keuken Vizier niet aan mee. Wat heeft Keuken Vizier de klanten wél als extra's aan te bieden? Kwaliteit, goed advies en een adviseur die meedenkt over de perfecte keuken die goed bij de klant past.


Het keukenbedrijf is nu een jaar gevestigd aan de Antennestraat op bedrijventerrein Gooisekant. Stunten met goedkope aanbiedingen, kortingen en dumpprijzen is er om het jubileum te vieren, niet bij. De prijzen zijn standaard laag, en de grote keukenleveranciers in Nederland brengen de prijzen fictief omhoog, stelt de eigenaar van Keuken Vizier. De prijzen voor een keuken zijn zeer ondoorzichtig en die gratis tv? Die betaalt de klant natuurlijk gewoon zelf. Een mooie 'stunt', waar Keuken Vizier dan ook niet aan meedoet.
"Wij laten zien waar we goed in zijn: een keuken leveren die mooi is en past bij de klant. Natuurlijk moet de kwaliteit goed zijn, maar dat verschilt onderling niet zoveel. Verder is het belangrijk dat we meedenken met de klant en met wat er gebeurt in een huis. We stellen de klant vragen als: wat ben je van plan met de keuken? Wil je uitgebreid koken of alleen je eten opwarmen? Hoeveel eisen stel je aan bergruimte, of aan de stijl? De keukens van nu hebben meer te maken met binnenhuisarchitectuur: een keuken is als een meubel om je huis mooi te maken." En dat Keuken Vizier laat zien wat er allemaal kan, natuurlijk tegen een schappelijke prijs zónder stunten, is te zien in de showroom.
Geen korting, maar ondanks de kredietcrisis is een keuken van Keuken Vizier nog steeds aantrekkelijk. Mét persoonlijke aandacht en een kwaliteitskeuken.
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Keuken Vizier

Antennestraat 94
1322 BS Almere
036-5350330
www.keukenvizier.nl
info@keukenvizier.nl