Kevin Meij stadionspeaker AFC Almere City

04 april 2010 15:48

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Kevin Meij uit Almere Haven is de nieuwe stadionspeaker van AFC Almere City. Daarmee wordt Kevin de laatste stadion speaker van FC Omniworld en de eerste van het nieuwe AFC Almere City. Op 2 april is Kevin voor het eerst te horen en te zien tijdens de wedstrijd AFC Almere City - FC Dordrecht.


Kevin presenteert een programma op Stadsradio Almere. "Toen ze mij vroegen heb ik mij geen moment hoeven bedenken, ik vind het een eer dat ik het mag doen", zegt Kevin. "De laatste drie thuiswedstrijden van dit seizoen test ik uit welke stijl het beste bij de club en de fans past. Er is mij gevraagd om voor de wedstrijd en in de rust ook het veld op te gaan en daar de spelers aan te kondigen en meer. Ook gaan we meer aandacht besteden aan de muziek. Dit allemaal om de sfeer in het stadion te verbeteren."
Kevin was een tijd lang DJ in binnen- en buitenland. "Voor mij dit ook allemaal nieuw en spannend. Maar ik ben gelukkig niet bang om voor veel mensen te spreken. Maar een voetbalstadion is géén discotheek natuurlijk. Ik denk dat wij; de club, de spelers, de supporters en ik er samen iedere thuiswedstrijd een feestje van kunnen maken!"