KiKaparty voor kinderen met kanker

01 april 2009 07:00

CENTRUM STAD - "Een KiKa Party organiseer ik op vrijdag 12 juni in discotheek Eindelijk weer!, aan het Festivalplein 3 voor heel Almere", zegt Monique Vork, vrijwilligster voor KiKa. "De opbrengst van deze avond gaat volledig naar KiKa, Kinderen Kankervrij.".


De stichting KiKa, Kinderen Kankervrij, werft fondsen voor zeven kinderkankercentra in Nederland. KiKa wil daardoor bijdragen om het onderzoek te versnellen naar therapieën die deze centra willen verbeteren zodat kinderen sneller en beter genezen van kanker.
Monique Vork is geen onbekende als het gaat om evenementen organiseren in Almere. "Zelf heb kom ik uit een gezin met vijf zussen. Ik heb nu nog één zus over. maar ik ben absoluut geen persoon die zielig wil zijn, maar juist een enorme vechter." Toen begin dit jaar ook nog eens twee goede vrienden van haar overleden aan kanker was ze er helemaal klaar mee. "Daarom heb ik besloten om me dit keer in te zetten voor deze stichting die zo'n goed doel nastreeft", zegt zij enthousiast. "Daarom een groot feest in Eindelijk weer!, waarbij vier artiesten deze avond belangeloos optreden." De live band Karaoke treedt op, Wesly Bronkhorst, DJ MV & Friends en ook de bekende DJ José. Vork: "Het mooie is dat ook de locatie aan het Festivalplein 3 geheel belangeloos beschikbaar is gesteld." Op internet is er tevens een KikaPartyAlmere groep http://kikapartyalmere.hyves.nl/. "Iedereen kan zich er bij aansluiten."
Vork vindt dat deze KiKaparty een zeer geschikte avond is voor ondernemers in Almere: "Het is een prachtige mogelijkheid om een bedrijfsuitje te houden: met elkaar heb je een heel gezellige avond en iedere bezoeker steunt ook nog eens dit goede doel!" Ze besluit: "Er zijn totaal 1000 kaarten beschikbaar en het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze allemaal worden verkocht…"

Toegangskaarten

De toegangskaarten kosten 25 euro inclusief een KiKa Beer t.w.v. 7 euro.
Voor meer informatie: http://www.kikapartyalmere.nl/info_kika_party.htm of www.kikapartyalmere.nl voor het bestellen van kaarten of sponsoring.
Monique Vork is te bereiken op: 06-55792325 of via info@kikapartyalmere.nl.