Kindercentrum De Eenheid viert 10-jarig bestaan

24 maart 2010 08:00

HAVEN - Kindercentrum De Eenheid vierde onlangs het 10-jarig bestaan met een grote reünie en feestdag in sporthal Haven. “Op die manier willen we iedereen bedanken die in die jaren bij ons geweest is. En ook wilden wij onze medewerkers in het zonnetje zetten”, zegt eigenaresse Haidy Anijs.


Anijs is trots op het kindercentrum dat in tien jaar tijd is gegroeid van één naar tien vestigingen. “Waarvan acht vestigingen in Almere en twee in Amsterdam. Tien jaar geleden wilden we graag ieder jaar één vestiging erbij hebben. Dat is dus gelukt!”
Haidy Anijs is vooral trots dat zij tijdens het feest van het 10-jarig bestaan het HKZ-certficaat kreeg uitgereikt. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ-certificaat geeft aan dat een instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen. In Almere zijn er niet veel organisaties die aan deze norm voldoen. “Daar ben ik trots op”, zegt Anijs. “Ieder kind is bij ons gelijk. Ongeacht geloof, ras of overtuiging. Dat geldt ook voor onze leidsters. Dit principe is ook nadrukkelijk in onze naam weergegeven.”
De Eenheid biedt dagopvang aan kinderen 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen van de basisschool. Anijs: “Kinderen kunnen ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend of vakanties bij ons terecht.”
Het 10-jarig bestaan werd gevierd in sporthal Haven. Alle kinderen konden zich daar heerlijk uitleven in de ballenbak of op luchtkussens. Verder konden ze geschminkt worden of lekker snoepen van een suikerspin of popcorn. Als afsluiting van de feestmaand er is op zaterdag 27 maart een gala-receptie voor alle personeelsleden en hun partners, ouders en zakenrelaties.

Kindercentrum De Eenheid
036-5337173/06-29125907
www.de-eenheid.nl
info@de-eenheid.nl