Kinderdagpaleis La Luna beweegt met de kinderen

10 juni 2009 07:00

SPORTPARK FBK - Kinderdagpaleis La Luna op heeft op vrijdag 5 juni een sport- en speldag georganiseerd voor alle peuters van 3 jaar en ouder. Dit is geheel in lijn met de taak die zij zich gesteld hebben om meer en vaker te bewegen met de kinderen.


Vanzelfsprekend vond dat plaats op de sport-BSO (buitenschoolse opvang, red.) van La Luna aan de Estafettelaan, waar dagelijks diverse sporten worden beoefend tijdens de opvang. In een bijna Olympische setting, hebben de kinderen op de sportdag deelgenomen aan diverse sportieve spellen. Oud-Hollands kaasdragen, blikschieten met waterpistolen en touwtrekken. Vanwege het weer waren alle activiteiten verplaatst naar de grote sporthal die op de accommodatie aanwezig is. Zowel voor de kinderen als voor de leiding was de dag een groot succes. Het was vooral heel leuk te zien hoe de kleintjes bij elke onderdeel hun uiterste best deden.
Deze sportdag is één van de activiteiten die La Luna biedt om de kinderen in beweging te krijgen. Zo heeft La Luna twee kinderyoga-docenten in dienst, krijgen diverse BSO's regelmatig bewegingslessen van Mini-Movement en hebben al meerdere kinderen hun zwemdiploma behaald dankzij de zwemlessen die zij tijdens de opvang tijd hebben kunnen volgen.

Kinderdagpaleis La Luna

Randstad 22-61 (hoofdkantoor)
1316 BT Almere
036-5450377
info@laluna.nl
www.laluna.nl