Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan Musicalstraat De Ridderspeelzaal feestelijk geopend

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Ridderspeelzaal aan de Musicalstraat 22 is op zaterdag 4 oktober feestelijk geopend.


Nicole Wilms, directrice van De Ridderspeelzaal vertelt: "De opkomst was van tevoren moeilijk in te schatten, maar uiteindelijk bleek het zeer succesvol." Het kinderdagverblijf dat als service ook een buitenschoolse opvang heeft, is maandag 6 oktober van start gegaan. Wilms: "We hebben nu al een behoorlijk klantenbestand… maar liefst 34 kinderen! De babygroep en de buitenschoolse opvang beginnen al aardig vol te raken."

Veilige omgeving

De ouders waren allen zeer enthousiast en verlieten het pand met de benodigde informatie. "Later keerden ze al weer terug voor de officiële inschrijving, bang dat hun plekje anders vergeven zou zijn", zegt Wilms enthousiast. "De reacties over De Ridderspeelzaal geven precies weer wat wij willen uitdragen: een ruime, lichte, hygiënische, veilige en leuke omgeving waar alle kinderen met alle zorg worden opgevangen." Volgens de directrice moet het een tweede thuis voor de kinderen zijn. "Of zoals ze zelf zeggen bij het wandelen "gaan we nu naar huis?" wijzend op De Ridderspeelzaal. Uit de reacties maak ik op dat wij ieders verwachting overtreffen en een leuke plek bieden voor de kinderen."
De Ridderspeelzaal
Musicalstraat 22
1323 VP Almere
www.deridderspeelzaal.nl
036-8447407