Kinderen worden musicalster in David en Goliath

07 september 2011 05:00

PARKWIJK - De kinderfeestclubcommissie van de Levend Waterkerk aan de Parkwijklaan 44 organiseert zaterdag 10 september een musical. Theatergroep De Vliegende Speeldoos komt naar Almere om met honderdtwintig kinderen in één dag de musical David en Goliath in te studeren en dezelfde avond nog op te voeren.


Meestal organiseert de kinderfeestclubcommissie in de zomervakantie een kinderbijbelclub. Dit jaar pakken ze het anders aan. De commissie hoorde veel positieve reacties uit andere plaatsen waar de musical al is opgevoerd. De musical vertelt het verhaal van de kleine herdersjongen David. Hij neemt het op tegen de reus Goliath.

Gratis

Almeerse kinderen mogen gratis meedoen. Het maakt niet uit of ze goed kunnen dansen of zingen, iedereen die het leuk vindt om op een podium te staan mag meedoen. De kinderen zijn van begin tot eind betrokken bij de musical. ’s Middags wordt er al gerepeteerd en maken kinderen gedeeltelijk hun eigen kostuum. Om 19.00 uur start de voorstelling voor iedereen die maar wil komen kijken.
Aanmelden

Inmiddels hebben er zich al 94 kinderen aangemeld. Vooral voor kinderen in de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool zijn nog plekken beschikbaar. Er zijn in deze groepen elf kinderen aangemeld er kunnen nog per groep negen kinderen bij.
Aanmelden kan via www.levendwateralmere.nl of via davidengoliath@levendwateralmere.nl.