Kinderwinkel Tante Pollewop is verhuisd

30 september 2009 07:00

MARKERKANT - Kinderwinkel Tante Pollewop is verhuisd naar de Markerkant 12-05 05. Dat is opmerkelijk, want de oude vestiging van de winkel zat op hetzelfde bedrijventerrein. "Maar nu zitten we op een veel betere plek", zegt eigenaresse Hellen. "Het pand is groter, maar de locatie is ook gunstiger: er is veel meer toeloop."


Tante Pollewop is een unieke kinderwinkel met nieuwe, gebruikte en opgeknapte baby- en kinderartikelen. Mensen kunnen zelf ook mooie kinderkleding en spullen inbrengen. Bij verkoop ontvangen ze 40 procent van de opbrengst.
"Maar we verkopen tevens bijzondere cadeaus. Ons assortiment tref je niet aan bij de bekende speelgoedketens. Eigenlijk is hier van alles verkrijgbaar voor kinderen tot en met 12 jaar".
Inmiddels is Tante Pollewop al twee jaar in bedrijf. "We hebben er ruim 24 vierkante meter bij waardoor alles veel beter uitkomt en we leuke hoekjes hebben gecreëerd. Nieuw is ook onze speeltafel waar de kinderen zich kunnen vermaken en soms niet eens meer weg willen. In hun verbeelding ben ik Tante Pollewop en dus niet de winkel. Dat is erg grappig."Mijn moeder noemde me als kind ook al zo, vandaar die naam voor mijn winkel."


Tante Pollewop Kinderwinkel

Markerkant 12-05-05
1314 AJ ALMERE
036-5300396
www.tante-pollewop.nl