Kitranden professioneel vervangen voor slechts 75 euro!Seal Vision: sterk in kitwerk

25 juli 2009 07:00

ALMERE - Het Almeerse bedrijf Seal Vision is sterk in kitwerk. Al vanaf 75 euro verwijdert het bedrijf de oude, poreuze kitranden en brengt een nieuwe kitlaag aan. Zo wordt Almeerse klussers een hoop tijd en ergernis bespaart, want het aanbrengen van een kitlaag is vaak niet het favoriete klusje in huis.


"Voor goed onderhoud moeten eigenlijk iedere vijf jaar de kitvoegen vervangen worden", zegt eigenaar John Chikido. "De randen worden poreus en gaan schimmelen. Maar het vervangen van een kitrand is voor de meeste mensen een lastig en tijdrovend karwei. Al vanaf 75 euro nemen wij dat werk uit handen."
Daarbij heeft Seal Vision service hoog in het vaandel staan. Chikido: "We zijn iedere werkdag bereikbaar tot 22.00 uur en we proberen altijd zo snel mogelijk klanten te helpen. Vaak al dezelfde dag! Maar langer dan drie dagen duurt het nooit, tenzij de klant bijvoorbeeld zelf niet eerder kan."
Seal Vision vervangt niet alleen de kitranden van de douchehoek, bad of toilet, maar ook van de keuken. "En altijd leveren we vakwerk", besluit Chikido.

Seal Vision

036-5296189
06-45300857
www.sealvision.nl
info@sealvision.nl