Klanten Ford-dealer Schurer-Kamphuis veilig op wintersport

03 december 2008 08:00

ALMERE - Ford-dealer Schurer-Kamphuis organiseerde zaterdag 22 november de jaarlijkse 'Winterinspectiedag'. Klanten konden tijdens deze dag bij hun vertrouwde Ford-dealer terecht om gratis hun auto te laten checken op de meest essentiële en cruciale onderdelen met oog op de komende, koude wintermaanden.

Door de aangekondigde winterse omstandigheden maakten veel klanten gebruik van de gratis inspectie, waardoor alle verwachtingen met betrekking tot bezoekersaantallen ruimschoots werden overtroffen. Gedurende de wintermaanden is het belangrijk dat de auto in topconditie is. Dat heeft de eerste echte winterse dag deze maand wel bewezen. Gladde wegen, veel neerslag en lage temperaturen zorgen er voor dat er tijdens deze koude periode maximale eisen aan de auto worden gesteld. Bovendien maken veel Nederlanders zich op voor een wintersportvakantie naar het buitenland, wat vaak een zware voertuigbelading tot gevolg heeft. Al met al, de auto moet er helemaal klaar voor zijn en Ford-dealer Schurer-Kamphuis heeft dit met de gratis winterinspectie goed begrepen.
Tijdens de winterinspectie wordt de auto op alle essentiële en belangrijke onderdelen gecontroleerd, waardoor niets aan het toeval wordt overgelaten en de kans op pech tot het absolute minimum wordt gereduceerd. "Elke auto wordt gratis gecontroleerd op verlichting, ruitenwissers, banden, remmen en ruitensproeiers. Bovendien wordt voor iedere klant gratis het koelsysteem, de waterslangen en het oliepeil gecheckt," licht Ronald Rebel toe. "En we zijn zeker van onze zaak, want er wordt drie maanden garantie gegeven op alle goedgekeurde en/of vervangen onderdelen."

Winterinspectie: 3 maanden garantie!

Geïnteresseerden kunnen nog steeds terecht bij Ford-dealer Schurer-Kamphuis aan de De Strubbenweg 12 aan de Veluwsekant om een winterinspectie uit te laten voeren. Voor een bedrag van 19,95 euro wordt de auto gecontroleerd op alle essentiële onderdelen, zoals de remmen, verlichting, ruitenwissers, oliepeil, banden en koelvloeistof. Bovendien ontvangen klanten die de inspectie uit laten voeren standaard drie maanden garantie op alle goedgekeurde en/of vervangen onderdelen.