Klassiek benefietconcert voor Alpe d'HuZes

25 mei 2010 10:03

INDISCHE BUURT - In de aula van het Buitenhout College aan de Ambonstraat wordt zaterdag 29 mei vanaf 14.00 uur een klassiek benefietconcert gehouden ten bate van de Alpe d'HuZes KWF kankerbestrijding.


Een afwisselende middag voor liefhebbers van klassieke muziek, met op het programma onder meer Kinderen van de Muziekkoffer, Het Almeers Orkest en de talentvolle jonge pianist Robert Poortinga.
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez in Frankrijk beklimmen om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.
Vanuit de stichting 'Opgeven is geen optie', rijdt een fietsteam van Rabobank Almere &Friends samen met duizenden andere deelnemers uit heel Nederland op donderdag 3 juni zes keer op één dag de fameuze Alpe d' Huez op.
Almeerder Frans Klaver, facilitair coördinator bij Rabobank Almere, is één van de deelnemers aan dit grootse sportieve evenement. Als alternatieve sponsorwerving, kwam hij vorig jaar op het idee een klassiek benefietconcert te organiseren. Kaarten zijn verkrijgbaar via teamalmere@hotmail.com of op zaterdag 29 mei vanaf 13.00 uur in de aula van de school.