Kledingsponsor jeugdsoftbalteam Almere'90

10 september 2008 07:02

ALMERE - Lijnberg Installatieburo uit Almere, steekt het Softbal Meisjes Aspiranten Team van B.S.C. Almere'90 volledig in de nieuwe kleren. Dit schitterende initiatief en geweldig sportief gebaar, komt voort uit het sportieve enthousiasme van bedrijfseigenaar Marco Lijnberg.


De club Almere'90 timmert inmiddels al zesentwintig jaar aan de honk- en softbalweg, met daarbij altijd heel veel aandacht voor de jeugd. In al die jaren hebben de jeugdafdelingen een prachtig 'palmares' opgebouwd met onder meer, diverse landstitels en regionale kampioenschappen.
De Sofbalafdeling heeft daaraan ook flink bijgedragen, alsmede het regelmatig aanleveren van jeugdige softbaltalenten aan nationale selecties. Tot aan Jong Oranje aan toe. 'Eigen kweek' speelsters als Areke Spel en Dagmar Bloeming bereikten zelfs de A-selectie; het Nederlands Team!
Ook dit seizoen wordt er weer bijzonder hard gewerkt aan de opleiding van de 'toekomst'. En dat begint al bij de aller allerjongsten, de 'Peanuts'. Zo ook bij een zeer belangrijke leeftijdsgroep. Die van 13 tot en met 15 jaar, de aspiranten. Dit team staat onder leiding van Almeerse clubvrouw van het eerste uur, Adri Overman. Onder haar bezielende leiding spelen de meiden 'het gravel van het veld' en scoren zij uitstekende resultaten. Dat viel ook sportliefhebber Marco Lijnberg op. En die heeft deze softbalmeiden nu een compleet uniform, inclusief jack geschonken. Vet Cool.