Kleute bedrijfsadvies & Begeleiding helpt ondernemers

29 februari 2012 06:00

DE VELDEN - “Het is iedere keer weer fantastisch als ik de blijdschap en opluchting zie bij klanten die mijn hulp hebben ingeroepen. Zij kunnen weer vol zelfvertrouwen hun bedrijfsvoering oppakken.”


Jan Willem Kleute is in november begonnen met zijn Bedrijfsadviesbureau. De Almeerder gebruikt zijn ruime ervaring als bankdirecteur en coach om ondernemers hun bedrijfsvoering optimaal te kunnen laten uitvoeren. “Ik ben een pragmaticus. Na de intake zorg ik voor een zakelijke en persoonlijke 'quick scan' en een soort stappenplan waarmee direct kan worden gewerkt.”
Kleute heeft vier pijlers waar zijn bedrijf op rust. Naast de advisering en begeleiding richt hij zich ook op coaching en consultancy, mediation en is er een bedrijfsacademie aan de organisatie gekoppeld.“
Zeker op het gebied van Mediation is de inzet van Kleute uiterst effectief. “Maar liefst 70 procent van de managers heeft geen idee hoe een zakelijk conflict kan worden opgelost. Dat leidt dus vaak tot een juridische strijd waarbij uiteindelijk een rechter uitspraak doet. Daarbij voelt een van de partijen zich verliezer. Als je via Mediation tot een vergelijk komt, dan bespaart dat dus enorm veel tijd en geld.”
Kleute is ook inzetbaar als Mediator bij echtscheidingen van ondernemers. "Een echtscheiding is altijd vervelend, maar als er zakelijke aspecten bijkomen kan het ronduit complex zijn. Als mediator zorg ik voor een goede financiële en emotionele afwikkeling,”
Voor dat laatste aspect maakt Kleute gebruik van zijn expertise als gecertificeerd coach door het Nederlands Mediaton Instituut (NMI) en zijn ervaring als NLP-Masteropleiding. “Ik ben dus adviseur, en begeleider in persoonlijke en zakelijke groei van ondernemers”, besluit Kleute. “Het is plezierig als mensen zich ontwikkelen. 'Aandacht creëert groei’, dat is mijn motto.”

Kleute Bedrijfsadvies & Begeleiding

Meerveldstraat 29
1359 HJ Almere
www.kleutebedrijfsadvies.nl
info@kleutebedrijfsadvies.nl
06-50247596