Knape: "We leven veel te kort om slechte wijn te drinken"Wijnhuis Knape viert 1-jarig jubileum

05 november 2009 08:00

HAVEN CENTRUM - Wijnhuis Knape aan de Brink in Haven viert vrijdag 6 november het eerste jubileum. In het eerste jaar heeft de wijnspecialist een flinke vlucht gemaakt. Het assortiment wijnen is inmiddels gegroeid van 150 naar 300 wijnen. Eigenaar Henk Knape: "Het is echt een volwaardige wijnzaak."


Almere heeft met Wijnhuis Knape een unieke winkel binnen de stadsgrenzen die wijn, Champagnes, port, sherry en wijnaccessoires verkoopt. "Verder organiseren we regelmatig proeverijen, lenen we glazen uit aan vaste klanten en verzorgen we wijnpakketten voor bijvoorbeeld personeel of relaties", zegt Knape.
"Wijnen heb ik echt uit alle landen, de zogenaamde 'oude' en 'nieuwe' wijnlanden. Mijn favoriet is Italiaanse wijn, daar heb ik dan ook een ruim assortiment van. De Amarone Zenato, ook een Italiaanse wijn, is echt mijn favoriet."
Buiten de wijnen heeft Knape dessertwijnen, madeira, port en Champagne, "van de Moët&Chandon tot Dom Perignon."

Jubileumactie

Om het eerste jubileum te vieren kunnen klanten op 5, 6 en 7 november profiteren van een speciale actie. Bij besteding van minimaal 30 euro krijgen klanten een fles wijn gratis.
Wijnhuis Knape

Brink 37
1354 HL Almere
036-5400289
www.wijnhuisknape.nl