KNO-arts vestigt zich in 'Bartok kliniek'"Geen wachtlijst en beschikbaar voor iedereen zonder extra

09 september 2009 07:00

MUZIEKWIJK - Drs. Frits Jan van Hemert heeft zich sinds 1 september als zelfstandige Keel-, Neus- en Oorarts gevestigd in de Bartok kliniek aan de Bartokweg 161 in Muziekwijk.


"Veel mensen denken dat een vrijgevestigde arts geld kost", legt Van Hemert uit. "Maar met een doorverwijzing van de huisarts is iedereen welkom, aangezien wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars. Gezondheidscentra verwijzen dikwijls automatisch door naar de KNO-artsen van het Flevoziekenhuis, maar iedereen is vrij om te kiezen."
Het voordeel van de vrijgevestigde KNO-arts is dat er geen wachttijden zijn. "Sterker: we hebben hier twee keer per dag een inloopspreekuur", zegt Van Hemert. "Van 9.00 tot 10.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. We proberen daarbij zoveel mogelijk handelingen in één bezoek te regelen. Dan hoeft de patiënt niet terug te komen voor bijvoorbeeld een aparte hoortest."
Wat veel patiënten ook op prijs stellen is dat Van Hemert het enige aanspreekpunt is. "Van de eerste kennismaking tot eventueel de operatie. Ik heb uiteraard wel één vervanger. Beiden staan we voor kwalitatief hoogwaardige KNO-heelkundige zorg en gehoorrevalidatie zonder wachttijden."
Met de komst van de KNO-arts Van Hemert vestigt ook de hoorwinkel Makker Hoorspecialisten zich in de Bartok kliniek. "In het Gooi is dat een zeer bekende naam. Ik werk heel veel met ze samen. Maar uiteraard mag iedere patiënt zijn eigen hoorwinkel kiezen."
De KNO-praktijk in de Bartok kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen bestaat de mogelijkheid om op zaterdag geopereerd te worden.

Bartok kliniek - KNO-Heelkunde

Bartokweg 161
1311 ZX Almere
Voor afspraken: 036-5465001