Kom naar de Zaterdag van de Afbouw op 31 oktober

28 oktober 2009 08:00

MUZIEKWIJK - Stucadoorsbedrijf Interpleister, Wela open haarden en schouwen en Jernberg tegels en natuursteen nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in hun showroom tijdens de 'Zaterdag van de Afbouw' op zaterdag 31 oktober.


Gezellig bij een warm haardvuur

Als de dagen korter worden en koeler is er niets heerlijkers om binnen te zitten voor een knapperend en vooral warm haardvuur. Bij Welahaarden is er voor elke beurs een kachel of open haard te vinden. Professioneel dealerschap van bekende merken en vakkundige levering is hierbij in handen van Welahaarden. Eigenaar Marcel: "We kunnen de hele range bieden, van klassiek tot de meer moderne modellen. Nu zijn vooral de moderne modellen in swing en we zien een verandering in de markt met vrijstaande en inbouwkachels."
Wanden zijn bepalend voor de woning

Glad pleisterwerk voor spiegelgladde wanden, Italiaans stucwerk, gipsen lijsten en ornamenten? Interpleister biedt vele mogelijkheden. Eigenaar Andreas Landman: "Het is leuk om te zien wat er allemaal kan. De vloer, maar vooral de wanden zijn bepalend voor de stijl in een woning. Wil je het strak, modern, warm of juist aardetinten? Zelfs één wand in de kamer voorzien van Italiaans stucwerk kan al voldoende zijn om een woning een eenvoudige, maar mooie uitstraling te geven."
Prachtige collectie natuursteen

Met een bijzondere collectie vloer- en wandtegels, natuursteen en vloerverwarming is Jernberg uniek binnen Almere. "We zijn gespecialiseerd in natuursteen. We hebben hier dan ook een heel aparte collectie van staan in de showroom, dus voor wie nieuwsgierig is, moet zeker eens komen kijken", aldus eigenaar Jerry Jernberg.
De hele dag staan de specialisten aan de Operetteweg in Muziekwijk klaar om bezoekers te laten 'zien, ruiken en proeven' aan afbouw. Laat u inspireren door vakmanschap!