Kom naar Interpleister tijdens de 'Zaterdag van de Afbouw'"Wanden zijn bepalend voor de stijl van e

15 april 2009 07:00

MUZIEKWIJK - Stucadoorsbedrijf Interpleister nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen in de showroom aan de Operetteweg 3E tijdens de 'Zaterdag van de Afbouw' op zaterdag 18 april. Dan staat er een team van stucadoors van Interpleister klaar om bezoekers te laten "zien, ruiken en proeven" aan afbouw: alles voor de wand, plafond en grindvloeren.


"En dat proeven kan in de vorm van een kop koffie met een heerlijk gebakje erbij", aldus Andreas Landman, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Interpleister. "Verder kunnen bezoekers in de showroom precies zien wat wij doen, voor elke smaak en elk budget. Zo hebben we een klein voorbeeld van de lijst uit het concertgebouw in Amsterdam. Dat geeft een beetje aan wat wij zoal doen."
Passie voor mooie vloeren, wanden en plafonds is wel het sleutelwoord voor Interpleister. Het bedrijf is al vijftien jaar gevestigd in Almere, maar Andreas' vader zit al sinds zijn veertiende in het vak en heeft de liefde doorgegeven aan zijn zoon. "Nu hebben we de traditionele stijl van stucen van mijn vader gebundeld met mijn stijl, nieuw. In de showroom maken wij klanten stap-voor-stap duidelijk hoe we werken en dat we echt vakwerk afleveren."
Glad pleisterwerk voor spiegelgladde wanden, Italiaans stucwerk, gipsen lijsten en ornamenten? Interpleister biedt vele mogelijkheden. "Het is leuk om te zien wat er allemaal kan. De vloer, maar vooral de wanden zijn bepalend voor de stijl in een woning. Wil je het strak, modern, warm of juist aardetinten? Zelfs één wand in de kamer voorzien van Italiaans stucwerk kan al voldoende zijn om een woning een eenvoudige, maar mooie uitstraling te geven."

Maak kans op vijfhonderd euro korting!

Iedereen die zaterdag bij Interpleister een offerte aanvraagt, maakt kans op vijfhonderd euro korting op een afbouwklus.
De showroom is geopend op vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de 'Zaterdag van de Afbouw' is de showroom een uurtje langer open, tot 17.00 uur.
Stucadoorsbedrijf Interpleister

Operetteweg 3E
1323 VJ Almere
036-5374494
www.interpleister.nl
info@interpleister.nl