Kom op 22 november naar het gezelligste feest van AlmerePikketanissie Festival opnieuw groots

19 november 2008 08:00

ALMERE - De derde editie van het Pikketanissie Festival wordt op zaterdag 22 november gehouden. Er zijn optredens van Hollandse artiesten en DJ's, van binnen en buiten Almere.


"Evenals de voorgaande festivals, wordt het wederom een groot succes", aldus Dennis Hogenberg, één van de medewerkers van het evenementenbureau De Gouden Tulp.
Zo kan het publiek genieten van vele hits, meezingers en Amsterdamse klassiekers gezongen door onder andere Nico Huisman, Leenderd, Danny Nicolay, Liesbeth, Pierre de Haan en Cooldown Café.
Verder is er een live-optreden van DJ Cor en een mystery guest. "Daarmee is de programmering nu al een groot succes", aldus Dennis, die zelf ook een liedje ten gehore gaat brengen en zoals voorgaande jaren en op geheel eigen wijze het festival presenteert.

Karaokeshow

Naast de vele optredens kan het publiek dit jaar zelf ook even in de huid kruipen van een bekende Nederlandse artiest. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te doen met de Karaokéshow. In dezelfde zaal kan het publiek ook genieten van de zingende barkeepers Tommy en Kai, uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en/of sigaretje, want in de ruimere partytent is ook een apart rokersgedeelte gerealiseerd.
Het derde Pikketanissie Festival vindt plaats in het Almere Event Centre (voorheen discotheek Eindelijk) aan het Festivalplein 3 te Almere Stad. Om het gevoel te krijgen dat het publiek tussen de straten en grachten van Amsterdam staat, zal onder andere het podium in die sfeer omgetoverd worden.
IN KADER
Kaarten

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 17,50 euro bij Keurslagerij Vedder en Videoland in Almere Muziekwijk, Keurslagerij Vedder Globeplein in Almere Buiten en bij De Feesthoek op de Zadelmakerstraat in Almere Stad. Aan de kassa kosten kaarten 20 euro. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. De deuren gaan om 19.30 uur open. Na afloop is er nog een afterparty tot 03.00 uur. Hou voor meer informatie Almere DEZE WEEK in de gaten of kijk op www.pikketanissie.nl.
Het Pikketanisse Festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
Almere DEZE WEEK, Autoverhuur ADHE, Preferido, Chip4Power en Attractieverhuur, FlevoFunFactory Almere.