Kop is eraf bij Squash Almere Bedrijvencompetitie

13 november 2009 08:00

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Afgelopen vrijdag is bij Squash Almere de Bedrijvencompetitie weer van start gegaan. Tot groot plezier van de deelnemende teams. Vrijdag 13 november wordt de tweede ronde gespeeld.


In drie poules (C: beginners, B: half-gevorderd en A: gevorderd) werd gestreden om pouleprijzen en individuele prijzen. Ieder team speelt telkens twee teamwedstrijden. Per teamwedstrijd worden drie individuele wedstrijden gespeeld. De meeste teams worden gesponsord, maar het is ook mogelijk om met vrienden onder een zelf verzonnen naam mee te doen. Aanmelden kan via 036-53 290 29 of info@squashalmere.nl.
Competitiebaas Marcel Lagerweij, gehuld in een shirt met alle logo's van de sponsors, genoot volop. "Het leuke vind ik de sfeer op alle niveau's. Maar in de A-poule, met ook spelers uit de SBN-competitie, werden ook fanatieke wedstrijden uitgevochten.
Eigenaren van Squash Almere Tom Colondam en Susan-Jane Cornelius hebben de competitie nieuw leven ingeblazen. "Een goede organisatie, goede service, en een goede kwaliteit van het eten zijn essentieel voor het slagen van zo'n evenement", meent Susan-Jane.
Tom vult aan: "Een van de teamcaptains kwam met het idee om een sponsoravond te organiseren, zodat die ook kunnen zien waar het over gaat". De sponsoravond zal worden ingepland op een nog nader vast te stellen datum tijdens de competitie. Het wordt een vast onderdeel van de Bedrijvencompetitie. Eigenlijk maakt die avond de competitie compleet", aldus Tom. "We doen er alles aan om de Bedrijvencompetitie uit te bouwen. Er zijn nu 24 teams in drie poules. We streven naar 24 teams per poule, met dan misschien ook een promotie/degradatie-systeem."
De competitie wordt op 26 maart 2010 afgesloten met de finale-avond met de laatste wedstrijden, de prijsuitreiking en een knalfeest dat zal doorgaan tot in de kleine uurtjes.