Korte cursus christelijk geloof

25 januari 2012 06:00

BUITEN CENTRUM – Almeerders die af en toe rondlopen met vragen en gedachten over het geloof kunnen vanaf donderdag 2 februari terecht bij Christelijke Gemeente ‘De Wegwijzer voor een korte cursus christelijk geloof.


Cursusleider Willeke de Vroome: “We merken dat er vragen leven over wat er nu eigenlijk in de Bijbel staat en wat het christelijk geloof is. Steeds meer mensen geloven wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar hebben daar wel allerlei vragen over. Die vragen zijn niet nieuw. Daar wordt al duizenden jaren en in alle culturen over nagedacht. Daarom organiseren we ‘Connect’, een korte cursus van zes avonden waarin we een aantal belangrijke thema’s uit de Bijbel bespreken. Iedereen is welkom, met of zonder christelijke achtergrond.”
De tweewekelijkse cursus start donderdag 2 februari, van 20.00 tot 21.30 uur in het kantoor van De Wegwijzer aan de Parijsstraat 39. Aan de hand van Bijbelteksten en vragen ontdekken deelnemers wie God is, wie Jezus is en waarom hij zo belangrijk is voor christenen. De cursus wordt geheel vrijblijvend en gratis aangeboden door De Wegwijzer, een jonge en eigentijdse christelijke kerk met een grote verscheidenheid aan activiteiten.
Meer informatie: connect@dewegwijzer-almere.nl, 036-5490604 of kijk op www.dewegwijzer-almere.nl.