Korte cursus christelijk geloof

23 november 2011 06:00

ALMERE - De Christelijke Gemeente 'De Wegwijzer' organiseert vanaf 26 november 'Connect', een korte cursus van zes ochtenden over het christelijk geloof.


Cursusleider Willeke de Vroome: ''We merken dat er vragen leven over wat er nu eigenlijk in de Bijbel staat en wat het christelijk geloof is. Steeds meer mensen geloven wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar hebben daar wel allerlei vragen over. Die vragen zijn niet nieuw. Daar wordt al duizenden jaren en in alle culturen over nagedacht. Daarom organiseren we ‘Connect’, een korte cursus van zes ochtenden waarin we een aantal belangrijke thema’s uit de Bijbel bespreken. Iedereen is welkom, met of zonder christelijke achtergrond.''
Connect is een wekelijkse cursus van zes ochtenden en start zaterdag 26 november van 10.30 tot 12.00 uur tijdens de KinderBijbelClub in Muziekwijk, p/a Luitstraat 7, Almere Muziekwijk. Aan de hand van Bijbelteksten en vragen ontdekken deelnemers wie God is, wie Jezus is en waarom Hij zo belangrijk is voor christenen. De cursus wordt geheel vrijblijvend en gratis aangeboden door De Wegwijzer, een jonge en eigentijdse christelijke kerk met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op via connect@dewegwijzer-almere.nl, 036-549 06 04 of kijk op www.dewegwijzer-almere.nl.