Korte wachttijden en hoge kwaliteit bij Het Gooi Plastisch Chirurgen in Almere Haven

11 maart 2009 08:00

HAVEN - Per 1 januari 2009 is Het Gooi Plastisch Chirurgen, in de persoon van drs. P.P.G.M. Rooijens, plastisch chirurg, in samenwerking met de plastisch chirurgen uit Tergooiziekenhuizen te Hilversum, poliklinische activiteiten gestart in het Mediport-gebouw in Almere Haven.


De plastisch chirurgen uit Hilversum behandelen al jaren patiënten uit Flevoland en willen op deze wijze de kwaliteit van zorg verder verhogen en de wachttijden die er bestaan, verkorten.
Bij Het Gooi Plastisch Chirurgen kan iedereen terecht voor zowel reconstructieve chirurgie, handchirurgie als esthetische chirurgie. Het gaat dan bijvoorbeeld om borstverkleining en om operaties aan de hand voor het carpaal tunnel syndroom of de ziekte van Dupuytren (koetsiershand). Men kan ook bij Het Gooi Plastisch Chirurgen terecht wanneer mensen elders op een wachtlijst staan, om zo sneller geholpen te worden.
Naast spreekuren zullen er ook kleine poliklinische verrichtingen worden uitgevoerd. Verrichtingen onder algehele anesthesie zullen worden uitgevoerd in de Van Linschoten Specialisten te Hilversum (www.vanlinschotenspecialisten.nl). Uiteraard is de post-operatieve nazorg 24 uur per dag en zeven dagen per week gegarandeerd.
Het Gooi Plastisch Chirurgen heeft een overeenkomst met alle Nederlandse ziektekostenverzekeraars, zodat iedere patiënt geholpen kan worden.

Het Gooi Plastisch Chirurgen, locatie Mediport

Kerkstraat 98-2C
1354 AC Almere Haven
036-5247697/06-48074447
www.plastischechirurgie-hetgooi.nl