KPN maakt zeven Almeerders blij met LCD-tv

15 juli 2009 07:00

STAD CENTRUM - Veel inwoners uit Almere Haven hebben in de afgelopen maanden besloten om televisie kijken, internet en bellen via glasvezel met aanbieder KPN. De maatschappij is de eerste die deze diensten in één pakket aanbiedt. Zeven gelukkige bestellers van glasvezeldiensten uit Almere Haven werden daarvoor beloond en ontvingen vrijdag 10 juli een Samsung Full HD LCD-televisie.


De promotieactie in Almere Haven liep van 20 april tot en met 14 juni. Uit de bestellers van glasvezeldiensten is wekelijks een winnaar getrokken. De winnaars beleven een optimale kijkervaring op de nieuwe televisie via het glasvezelnetwerk met dank aan MediaMarkt en KPN.
KPN biedt glasvezeldiensten aan over het glasvezelnetwerk van Glashart. Dit glasvezelnetwerk is een open netwerk. Naast KPN kunnen ook andere leveranciers hun diensten aanbieden via dit netwerk.
KPN rolt in diverse gebieden in Nederland glasvezeldiensten uit. Almere Haven is één van die gebieden. In de tweede helft van het jaar evalueert KPN de glasvezelaanleg in tien gebieden en bepaalt in welke snelheid en richting glasvezeldiensten in andere gebieden worden aangeboden.
Voor vragen en advies over glasvezeldiensten in Almere, staan KPN-adviseurs klaar in de MediaMarkt Almere aan de Brouwerstraat 3 in Almere Stad. Kijk op www.kpnglasvezel.nl/almere voor meer informatie over glasvezel in Almere.