Kraft Meubelmakerij levert al 35 jaar vakwerk op maat

05 november 2008 08:00

ALMERE - Robbert Kraft (36) is in jubileumstemming. De meubelmakerij bestaat vijfendertig jaar. Vanuit zijn werkplaats in Almere Buiten levert hij menig kastenwand, kinderkamer en keuken, alsook vele tafels op maat. Klanten zijn altijd tevreden, Robbert vindt voldoening in zijn werk.


"Mijn vader startte het bedrijf op 1 juli 1973 in Amsterdam. Ik was toen één… En ja, de geur van hout en de prachtige werkstukken die ontstonden, waren ook míjn ding. Ik deed alle opleidingen en al op mijn zestiende werkte ik in het bedrijf. Sinds kort mag ik me eigenaar noemen. Mijn vader komt natuurlijk af en toe langs en we vinden het fijn soms nog over het werk te praten."
Robbert Kraft werkt met enthousiasme. Hij bespreekt ontwerpen van klanten of gaat op huisbezoek om mogelijkheden te bekijken. Hij doet ook verbouwingen, maakt vooraf offertes en ja, over 'wat het kost' is hij duidelijk: "Dat hangt af van het ontwerp, de gewenste verbouwing, het gekozen materiaal en meer. Standaardprijzen ken ik daarom niet. Mensen kunnen mij gewoon bellen of hier langskomen om de mogelijkheden te bespreken!"

Levertijd en netwerk

Over levertijden: "Ook die variëren natuurlijk. Ben ik net met een paar grote opdrachten bezig, of kan het toch even tussendoor (kleinere klussen)? Moet er materiaal besteld worden waar levertijd op zit? Dat speelt allemaal mee. Een tijdsplanning wordt samen met de klant opgesteld. Voor deelklussen die ik zelf niet doe, kan ik de klant altijd helpen aan een andere vakman, dit vanuit het netwerk dat ik - samen met anderen - heb opgebouwd." Voorbeelden en meer informatie is te vinden op www.kraft-meubelmakerij.nl.
Kraft Meubelmakerij-Timmerbedrijf
Brandersmolenstraat 15-16
1333 BX Almere Buiten
036-5371070/06-41235152