Kralen en méér bij Ria's Style

16 september 2009 07:00

MARKERKANT - Voor kralen en méér kunnen Almeerders vanaf donderdag 17 september terecht bij Ria's Style op de Markerkant 1201-16 in Stad. Het is een gezellige winkel met kralen, zelfgemaakte sieraden en benodigdheden om zelf sieraden te maken. Verder zijn er ook creatieve feestjes te vieren.


Ook verkoopt Ria's Style kado- en decoratie artikelen, sjaals, tassen en zeep om zelf zeepkettingen te maken. Maar eigenaresse Ria Smak geeft ook creatieve workshops, zoals 'sieraden maken' en 'groenworkshops', bijvoorbeeld in de kerstperiode.
"Ik ben al een aantal jaar actief in deze branche", zegt Ria Smak, die de afgelopen weken van het pand aan de Markerkant een gezellige winkel heeft gemaakt. "Ik had een kralen- en handgemaakte sieraden webwinkel, maar deed dit altijd van huis uit en waag nu de sprong met een 'echte' winkel."
Voor veel Almeerders zal Ria's Style een heerlijk winkeltje worden om kralen te kopen, sieraden te maken, cadeautjes aan te schaffen of te maken. Maar ook de bekende zwangerschapssieraden van Isa Creations zijn er verkrijgbaar.
Voor een kinderfeestje, tienerfeestje of vrijgezellenfeestje zijn er ook genoeg mogelijkheden bij Ria's Style. Wie nu een sieradenworkshop boekt, krijgt 2,50 euro korting op de basisprijs van 12,50 euro. Deze prijs is inclusief materialen als draad, slotjes, ringetjes, knijpkraaltjes, niet/kettelstiften, kalotjes en gebruik gereedschap. Natuurlijk krijgen deelnemers ook koffie of thee met iets lekkers erbij. Uiteraard moet wel voor de gebruikte kralen en overige materialen worden betaald.

Ria's Style

Markerkant 1201-16
1314 AJ ALMERE
www.riasstyle.nl
contact@riasstyle.nl
06-44037062