Kruisheer - Paramedisch Voet Centrum Almere smelt samen met Podotherapeutisch Centrum Rond OmWachttijden

14 maart 2010 08:00

TUSSEN DE VAARTEN - “De naam ‘Kruisheer’ is al ruim vijftien jaar een begrip in Almere”, zegt Eveline Kruisheer, “maar de laatste twee jaar werden de wachtlijsten binnen de praktijk zo extreem dat dit soms ten koste dreigde te gaan van de kwaliteit van de zorg.” Kwaliteit staat bij deze podotherapeute hoog in het vaandel. Daarom is zij de samenwerking aangegaan met Podotherapeutisch Centrum Rond Om.


Binnen Podotherapeutisch Centrum Rond Om werkt een groot team van Podotherapeuten samen, om de best mogelijke kwaliteit van zorg te leveren. De praktijk heeft meerdere vestigingen in verschillende regio’s en wordt ondersteunt door secretaresses en lab-technici. Zij streven er naar om door een optimale verspreiding van podotherapeuten over de locatie’s de wachttijden voor patiënten kort te houden, maximaal 2 weken. Kruisheer: “Dit is uniek binnen de podotherapie. Een bijkomend voordeel van de nieuwe samenwerking is dat de praktijk elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar is voor het maken van afspraken.” De patiënten kunnen dan bellen naar 036-5323464 of zij kunnen hun eigen afspraak maken via www.podotherapierondom.nl.
De werkwijze blijft hetzelfde. De eerste keer dat iemand bij een podotherapeut komt wordt er een podotherapeutisch onderzoek verricht. Aan de hand van de verkregen gegevens wordt er een therapie toegepast. Een podotherapeut behandelt op verwijzing van een huisarts of specialist, patiënten met voetklachten of met klachten die voortkomen uit een verkeerde stand of beweegelijkheid van de voet.
Voor meer informatie: www.podotherapierondom.nl.