Kunstenaars gezocht voor atelierroute

10 september 2008 07:00

ALMERE - ARTmere, het Almeers platform voor kunstenaars, organiseert in het weekend van 15 en 16 november een Open Atelierroute voor ervaren kunstenaars. Deze kunstroute loopt door heel Almere en kunstenaars kunnen zich nog aanmelden als deelnemer van de atelierroute.


In Buiten, Haven en Stad zullen op centrale plaatsen overzichtstentoonstellingen worden ingericht, zodat bezoekers gemakkelijk een keuze kunnen maken bij welke kunstenaars in de wijk zij een bezoekje willen brengen.
Voor dit evenement worden de ateliers van alle deelnemers blijvend op de kaart gezet voor het publiek, zodat ook na de route de kunstenaars en hun ateliers bekend blijven. Ook kunstenaars van buiten Almere kunnen deelnemen. Zij kunnen hun werk laten zien in gastateliers of op gastlocaties, die nog bekend gemaakt worden.
Op www.artmere.com kunnen kunstenaars zich bij het kunstenaarsplatform aansluiten en aanmelden als deelnemer van de atelierroute. Of per mail naar Janjippe van Herrikhuijzen, marjanjippe@hotmail.com.