Laat je wervelkolom checken bij Chiropractie RodermansInternationale Rechtjerugdag

07 oktober 2009 07:00

ALMERE - De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) heeft vrijdag 16 oktober uitgeroepen tot Wereld Wervelkolom Dag (World Spine Day). In het kader van deze dag screent Chiropractie Rodermans drie dagen lang, op 14, 15 en 16 oktober, ieders wervelkolom kosteloos.


Het Rechtjerug-programma komt oorspronkelijk uit Amerika, waar het bekend als 'Straighten Up America', al snel een groot succes werd. Na Engeland en Australië is het programma nu ook door de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie-beroepsvereniging) in Nederland geïntroduceerd.
Chiropractie Rodermans is niet weg te denken als complementaire geneeswijze in Almere. Guido Rodermans is als eigenaar al ruim achttien jaar werkzaam en heeft bewezen resultaat gericht te behandelen. Chiropractoren zijn specialisten op het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel. Klachten als (lage)rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, hernia, RSI maar ook sportblessures zijn goed en snel te behandelen.

Onnodig veel pijn

Vaak, als de reguliere geneeskunde geen oplossingen meer heeft, kan chiropractie nog wel helpen. Veel mensen lopen nog steeds rond met onnodig veel pijn in het lichaam en dat is jammer want dat hoeft niet. Gelukkig raken steeds meer mensen vertrouwd met deze effectieve behandelmethoden en merken dat klachten en pijn verdwijnen. Wel is het essentieel dat de chiropractor aangesloten is bij de NCA, alleen dan bent u verzekerd van veilige en kwalitatief hoogwaardige zorg!
Chiropractie Rodermans heeft zeer goed gekwalificeerde en ervaren chiropractoren in dienst (allen NCA-lid) die samenwerken en prioriteit stellen aan het herstel van de patiënt.
De volle agenda's geven daar blijk van. Chiropractie Rodermans is dan ook zeer verheugd de vierde chiropractor te verwelkomen, een vrouwelijke collega. Dieuwertje Schuringa start op 5 oktober en zal haar tijd verdelen tussen de praktijk in Almere en Amsterdam. Maak kosteloos kennis met chiropractie en bel voor een afspraak: 036-5343883, www.rodermans.nl.