Landelijke aandacht met 'Jaar gratis wonen'-dealVPRO filmt bij NextHome Makelaars

24 december 2008 08:00

ALMERE - Directeur Hans Semeijn van NextHome Makelaars uit Almere heeft het druk. "Je zou denken: een stille woningmarkt. Maar op ons kantoor staat de telefoon niet stil." Aanleiding voor de drukte is de door Semeijn bedachte NextHome Deal. "De VPRO kwam zelfs bij ons filmen."


De deal maakt een jaar lang gratis wonen mogelijk en is gunstig voor starters en doorstromers. Deze laatste zitten met de deal niet op dubbele maandlasten, wanneer de huidige woning niet direct verkocht kan worden. Semeijn: "En starters houden geld over om hun huis in te richten."

Roodgloeiend

De makelaar wilde met deze NextHome Deal de stille woningmarkt in Almere weer in beweging krijgen. "Dat is zeker gelukt. De telefoon staat roodgloeiend. Sinds we de NextHome Deal hebben gepresenteerd, hebben we veel meer bezichtigingen van woningen. En dat wordt na de feestdagen vast nog meer."
Ook de media weet Semeijn te vinden. Afgelopen week zijn er op het kantoor aan de Koppeldreef in Almere opnamen gemaakt voor het VPRO-programma 'Goudzoekers. Een programma over ons geld', dat vanaf 7 januari te zien is op televisie. Semeijn: "Voor hun documentaire zochten ze mensen die de (woning)markt 'openpeuteren' als het ware en een oplossing zoeken. Wel grappig om mee te maken, hoor."
NextHome Makelaars werkt in dit succesvolle project samen met De Hypotheker in Almere. Het project wordt verder begeleid door een notaris.
Voor meer informatie:
Next Home Makelaars, Koppeldreef 3, 1334 BJ Almere , 036-5345181 of info@nexthome.nl. Zie ook: www.nexthomedeal.nl.