Landgoederenbuurt roept bewoners op om te bewegen

20 maart 2010 08:00

LANDGOEDERENBUURT - Het Bewonersplatform Landgoederenbuurt doet dit jaar mee aan de tweede editie van de Almeriade. Ze zoeken bewoners die actief willen meedoen aan dit evenement, waarbij Almeerse stadsdelen met allerlei sport- en spelactiviteiten de competitie met elkaar aangaan. Jeu de boules is een van de activiteiten.


Het Bewonersplatform Landgoederenbuurt heeft zich in samenwerking met de Jeu de boules-club Almere al ingeschreven voor de activiteit jeu de boules.
Het succes van vorig jaar heeft de gemeente doen besluiten een tweede editie van de Almeriade toe te staan. In mei barst de Almeriade weer los in Almere. Tijdens dit evenement gaan de Almeerse stadsdelen op verschillende terreinen de competitie met elkaar aan. Ook Buiten komt aan zijn trekken, en wel op 12 juni. De finaledag van de Almeriade vindt plaats op zaterdag 19 juni.
Bewoners uit Buiten die ook een balletje willen gooien op de jeu de boules-baan kunnen zich aanmelden via de website: www.landgoederenbuurt.nl. In de komende weken maakt het Bewonersplatform Landgoederenbuurt bovendien nog bekend wat zij nog meer in petto hebben voor alle bewoners. Kijk ook op: www.almeriade.nl.