“Woningaanbod nu ook op www.funda.nl”Laurien van der Oest Makelaardij lid NVM

09 juli 2007 09:09

ALMERE - Laurien van der Oest Makelaardij heeft zich 1 juli officieel aangesloten bij de grootste makelaars organisatie in Nederland, de NVM. Makelaar Laurien van der Oest staat in Almere sinds 2005 al bekend als een vakkundige en slagvaardige makelaar met een persoonlijke en unieke aanpak. “De NVM staat voor gedegen en betrouwbaar kopen en verkopen van huizen”, zegt Laurien van der Oest, “dus voel ik me ook helemaal thuis bij die organisatie.”


“Het NVM-lidmaatschap is een keurmerk voor integriteit, deskundigheid, kwaliteit en zekerheid voor de consument”, zegt Laurien van der Oest. “Tevens kunnen alléén NVM-Makelaars hun woningaanbod plaatsen op www.funda.nl, de bekendste woningwebsite van Nederland. Op die site zijn nu ook de woningen te vinden die bij onze makelaardij te koop staan.”
Alleen gecertificeerde makelaars die aan strenge eisen voldoen, die goed en integer bekend staan, kunnen NVM-lid worden. “Ik ben trots op het lidmaatschap”, zegt Laurien. “Bovendien past het ook goed bij de verdere groei van Laurien van der Oest Makelaardij.” Als blijk van dank aan de opdrachtgevers die Laurien reeds het vertrouwen hebben gegeven, geeft Laurien haar opdrachtgevers de advertentie cadeau die elders in deze krant te vinden is.

Laurien van der Oest Makelaardij
Jan van Eijckstraat 1 (Tussen de Vaarten)
1318 GA Almere
036-5353222
info@HuisTekoopAlmere.nl
www.HuisTekoopAlmere.nl