Leer gratis een evenement organiseren

07 maart 2012 06:00

ALMERE – 55-plussers die liever niet achteroverleunen tot er 'iets' langskomt om in beweging te komen, sportief zijn, graag onder de mensen, flexibel en creatief, kunnen meedoen aan de training ‘Organiseren iets voor u!’ van CMO (Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling) Flevoland.


In vijf middagen van 13.00 tot 16.00 uur leren de deelnemers sport- en spelevenementen organiseren. Alle onderdelen die nodig zijn om een evenement te organiseren worden behandeld. Zoals een draaiboek opstellen, een begroting maken, subsidies aanvragen, vrijwilligers en samenwerkingspartners werven en contacten onderhouden met de pers.
Na de training ontvangen de deelnemers het certificaat Eventmanager.

Trainingen

De trainingen worden gegeven door trainers van CMO Flevoland tussen dinsdag 29 mei en donderdag 19 juli. In Almere vinden de trainingen plaats op dinsdagmiddagen. De eerste training start op dinsdag 29 mei.
Aanmelden kan bij Mariëtte Alberda van De Schoor via 06-52420105 of stuur een e-mail naar alberda@deschoor.nl. Deze trainingen zijn onderdeel van project Flevolandse Spelen en worden gratis gegeven.