Legeflessenbon inleveren voor goed doelVomar Voordeelmarkt steunt NO KIDDING

08 februari 2012 06:00

ALMERE - Klanten van Vomar Voordeelmarkt in Almere kunnen de komende weken met hun legeflessenbon de stichting NO KIDDING Stop Kindermishandeling steunen. Vanaf zondag 29 januari tot en met zaterdag 25 februari kunnen klanten hun legeflessenbon doneren in de daarvoor bestemde brievenbus die bij de flesseninname bevestigd is.


Aan het eind van deze periode worden alle bonnen van de winkels aan het Walt Disneyplantsoen, de Prozastraat en de Kruisstraat opgeteld. Het totaalbedrag wordt dan overgemaakt aan NO KIDDING.
NO KIDDING streeft ernaar om taboes rondom kindermishandeling te doorbreken en mensen bewust te maken van de ernst en de omvang van kindermishandeling. NO KIDDING gaat deze donatie voor een speciaal doel inzetten. Met het geld wordt het scholenproject gefinancierd. Hiermee worden leerlingen, leraren en ouders bewust gemaakt van het probleem van kindermishandeling en hoe dit gesignaleerd en voorkomen kan worden.

Bewust Leven

Deze inzamelactie maakt deel uit van het Bewust Leven-project van Vomar Voordeelmarkt. Met dit project wil de supermarktorganisatie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid vergroten. Een van de speerpunten hierin is: lokale betrokkenheid, waar het ondersteunen van lokale goede doelen onderdeel van uitmaakt.
Goede doelen kunnen zich aanmelden bij hun lokale Vomar Voordeelmarkt om via de legeflessenbon-actie voor een periode van vier weken gesponsord te worden. Zo steunen de klanten van Vomar Voordeelmarkt verschillende en vooral lokale doelen.
Meer informatie over Bewust Leven en de legeflessenactie: www.vomar.nl. Voor meer informatie over dit specifieke doel kunt u terecht bij de filiaalmanagers van de betreffende Vomar Voordeelmarkten:
-   Walt Disneyplantsoen 80, Erik Rondhuis, 036-5357272
-   Prozastraat 111, Peter van Leeuwen, 036-5216285
-   Kruisstraat 1, Bjorn Muller, 036-5403740