Leger des Heils straat op met de kerstpotten

24 december 2008 08:00

ALMERE - Het Leger des Heils gaat de straat weer op om zoveel mogelijk geld in te zamelen met de kerstpotten. Met de opbrengst hoopt de organisatie behoeftige en soms ook eenzame mensen tijdens de komende feestdagen een kerstpakket aan te kunnen bieden.


De traditionele geldinzameling vindt plaats op donderdag 18 december in Almere Stad, waar het Leger des Heils van 18.30 tot 20.30 uur bij Jamin en de V&D aanwezig zal zijn. Vrijdagavond 19 december staan de potten vervolgens van 13.00 tot 18.00 uur bij winkelcentrum Muziekwijk en in Almere Buiten. Op zaterdag 20 december staan de kerstpotten van 10.00 tot 16.00 uur op alle eerder genoemde locaties, en in Haven.
"We hopen ook dit jaar weer op de vrijgevigheid van de Almeerse bevolking te mogen rekenen", zegt een woordvoerder van het Leger des Heils. "Zelfs in deze moderne stad zijn veel mensen die het moeilijk hebben en die in deze feestmaand een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. We hopen dan ook veel kerstpakketten te kunnen samenstellen en veel mensen blij te kunnen maken."