Lekker aan de graffiti

17 april 2010 07:00

MEENTEN EN GRIENDEN - Almeersegraffiti.nl heeft afgelopen zaterdagmiddag aan de Jaagmeent voor Bewonersvereniging Grienden en Meenten een workshop 'graffiti op canvas' gegeven.


Op het veld aan de Jaagmeent oefenden de deelnemers eerst op de graffitiwand. Daarna konden zij hun doek 'pimpen'. Volgens de organisator waren er hele leuke en mooie resultaten te zien. Jongens gingen voor stoere dingen, bij de meiden werd vooral gedacht in de vorm van hartjes. Mede dankzij het aanwezige zonnetje, en het feit dat de (kunst)werken mee naar huis genomen konden worden, was het een zeer geslaagde dag.
Almeersegraffiti.nl is binnenkort op de Almeriade aanwezig. En tijdens de eerste verjaardag van de Kinderkliniek op zaterdag 5 juni komt de stichting ook deze dag tot een groot feest maken. Dit laatste doet Almeersegraffiti.nl belangeloos. De organisator ziet dit vooral "als steun aan het goede werk van de Kinderkliniek, iets wat goed in de doelstelling van Almeersegraffiti.nl past". Verder is de stichting druk met de voorbereiding van de graffiti-jam op zaterdag17 juni, die dit jaar nog grootser van opzet is. Voor meer informatie: www.almeersegraffiti.nl.