Lekker fit het voorjaar in met Start to Run

25 februari 2009 08:00

ALMERE - Er begint een nieuwe cursus Start to Run. Op zaterdag 7 maart vanuit sporthal de Toekomstgroep in Parkwijk in Almere Stad en op woensdag 11 maart vanuit sporthal Almere Buiten.


Deze cursus is voor iedereen die het plezier van hardlopen wil beleven. De enthousiaste en gemotiveerde trainers kunnen beginnende lopers leren om de looptrainingen als plezierig te ervaren. Beginnende lopers krijgen met de cursus Start to Run zes weken achter elkaar looptraining onder zeer deskundige begeleiding. Je traint met behulp van een schema en in iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel. Iedereen ontvangt een functioneel hardloopshirt en een goodiebag vol leuke materialen. Na deze zes weken is er de mogelijkheid voor verlenging van nog eens zeven weken. De cursus wordt afgesloten met deelname aan een testloop over een afstand van 3,6, of 9 kilometer.
Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers van Just Run in samenwerking met Run2Day.
Start to Run heeft een groot aantal voordelen. De belangrijkste op een rij:
   Meer energie
   Groter zelfvertrouwen
   Afvallen
   Betere gezondheid
   Sociale contacten
De trainingen starten op zaterdag 7 maart. Er wordt getraind op meer dan 115 locaties in heel Nederland. Voor meer informatie: Ton van de Kamp: 06-55816430 of mail naar: ton@justrun.nl. Je kunt ook de winkel van Run2Day binnenlopen.