Lelies hebben wow-factor

18 maart 2020 00:00

ALMERE - Je huis is je privéplek waar je je fijn wilt voelen. Spelen met kleur in je interieur is dan ook erg leuk, maar lijkt al gauw arbeidsintensief te worden. Geen nood, lelies zitten bomvol kleur en geven jouw plekje in een handomdraai een echte wow-factor.

De grote bloemen, in het oog springende kleuren en fascinerende geuren verwonderen keer op keer. Vind je zoals vele anderen lelies prachtig, maar ben je huiverig voor de geur die sommige soorten afgeven? Door het kruisen bestaat er een reeks van geurloze lelies. Dit zijn de lelies die binnen de Aziatische groep vallen. Je kunt Aziatische lelies herkennen aan de vrij fijne bloemen in de meest uiteenlopende kleuren en kleurcombinaties.

Weg stuifmeel

Weerhouden stuifmeelvlekken je ervan om lelies in huis te nemen? Koop lelies zonder stuifmeel, knip de meeldraden weg of spray het stuifmeel weg met haarlak. Komt er toch een vlek op je kleding, bank of vloerbedekking? Verwijder deze dan door te blazen, een droge borstel te gebruiken, de vlek in de zon te laten drogen of met een plakbandje over het stuifmeel heen te gaan.

Kijk voor meer inspiratie over lelies of andere bolbloemen op www.ilsysays.com.

(Foto: ilsysays)

Gerelateerd

Almeerse  Banen
HV Almere