Lente proeven én Hospice Almere steunen in één

16 maart 2011 06:00

OOSTVAARDERSBUURT - Soroptimist International Club Almere organiseert samen met Mercato Italiano zondag 27 maart van 14.00 tot 17.00 uur een Italiaanse lenteproeverij. Dat gebeurt in natuurbelevingscentrum De Oostvaarders aan de Oostvaardersbosplaats 1 in Almere Buiten.


Soroptimisten zijn werkende vakvrouwen die zich in Almere en over de hele wereld inzetten om leefomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren. Wereldwijd telt het Soroptimisme 100.000 leden, waarvan 3.400 in Nederland verdeeld over honderd clubs.
De kosten voor de proeverij zijn 7,50 euro per persoon en wordt georganiseerd door Mercato Italiano uit Heerhugowaard, dat al jaren Italiaanse wijnen en delicatessen importeert. Ze leveren op 27 maart de wijnen, worsten, kaas, pasta's, olijfolie en ambachtelijk gemaakte noga om te proeven en te kopen voor het goede doel!
De opbrengst van deze proeverij komt geheel ten goede aan Het Hospice Almere. Het Hospice Almere, dat voornamelijk op vrijwilligers draait, biedt mensen in hun laatste levensfase een plek om waardig te sterven.
Meer informatie: www.soroptimist.nl.