Leren koken als Herman den Blijker of in no time het eten op tafel toverenSmakelijke en gezellige worksh

29 april 2009 07:00

WATERWIJK - "Kookook is een Sport & Kookcafé dat culinaire workshops organiseert voor particulieren en bedrijven", vertelt Danny Eerhart. Samen met zijn vrouw Myrna en goede vriend Peter Kramer verzorgt hij kookworkshops voor kinderen en volwassenen en (Spaanse) proeverijen. Danny stelt: "Koken is samenwerken."


"Samen koken en eten is heel erg leuk en lekker, maar deelnemers aan de Kookook-workshops leren ook goed samen te werken", licht Danny toe. "Kookook biedt met de verschillende culinaire workshops een gezellige, originele en leerzame avond. Het is een hele leuke activiteit om met het bedrijf te doen of met familie of vrienden of als kinderfeest." De workshops hebben diverse thema's: Pasta Italian, Echt Hollands en Snelle Maaltijden. "Bij die laatste leert de deelnemer in no time een smakelijke en gezonde maaltijd te bereiden." Tevens geeft Kookook een Cursus Basistechnieken. "Want wie wil er niet in vijf lessen leren koken als Herman den Blijker?"

Geen afwas

De professionele keuken van Kookook is te vinden in Sporthal Waterwijk. "Mijn vrouw en ik werken via onze zaak SB catering samen met Peter Kramer van het Sportcafé. Samen koken als actief avondje uit, daarvoor hoeft niemand meer naar Amsterdam of het Gooi. Het kan gewoon in Almere aan de IJsselmeerweg 48."
Elke maandag, woensdag en zaterdag verzorgt Kookook workshops overdag en 's avonds. Op een andere dag kan ook in overleg. "Iedereen, jong en oud, kan zich inschrijven, zolang de groep minimaal vier en maximaal acht deelnemers heeft. Zo blijft het persoonlijk en prettig privé." Voor kinderen (vanaf 6 jaar) geldt een maximum van tien deelnemers. "Deelnemers aan onze Kookook-workshops zijn razend enthousiast. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de afwas en bediening." Danny besluit: "Lekker genieten dus."
Meer informatie:
Kookook is te vinden in Sporthal Waterwijk
IJsselmeerweg 48
www.sb-catering.nl/kookcafe
06-13077953 of 06-41558890