Lezers heel gelukkig met de prijzen!

28 februari 2010 12:33

ALMERE - De prijswinnaars van de puzzelkrant hebben onlangs hun waardecheques in ontvangst mogen nemen. "We zijn er heel gelukkig mee. In deze dure tijd is zo'n prijs ook een welkom geschenk", vinden de winnaars unaniem.

Honderden inzendingen bereikten de redactie en dongen mee naar de prachtige prijzen die Almere DEZE WEEK samen met Steigerhout, MegaSnel en afslankkliniek Momentum - afslankkliniek voor haar lezers ter beschikking stelde.
Veel inzendingen kwamen via de e-mail, andere Almeerders stuurden hun oplossingen van de puzzelkrant via de post. Directeur Martin van Feggelen: “Het echt een succes! Almeerders stuurden massaal in. Uit de goede inzendingen hebben we een aantal winnaars geloot.”
Zo won mevrouw Veerman uit de Seizoenenbuurt een waardebon van maar liefst 250 euro van de firma Steigerhout. Zij kan een prachtig meubel bij Steigerhout uitzoeken. De tweede prijs ging naar Frits van Schalm uit Filmwijk. Hij ontving een computerpakket ter waarde van 250 euro. En de derde prijs was voor mevrouw Geel-Dael uit de Bouwmeesterbuurt: een waardebon van 235 euro van (afslankkliniek) Momentum. "We zijn er heel gelukkig mee. In deze dure tijd is zo'n prijs ook een welkom geschenk", vinden de winnaars unaniem.

Het team van Almere DEZE WEEK wenst alle drie de winnaars veel plezier met hun prijs. (Foto's: Fred Rotgans)