Lezers schrijven

15 oktober 2008 07:00

Op de website www.almeredezeweek.nl zijn twee reacties geplaatst op het artikel 'Kinderen niet blij met 'kindvriendelijk' speelplekje', over de speeltuin aan de Belcampohof in Literatuurwijk op pagina 5. En er is een reactie op het artikel 'Sterke natuur nodig voor toekomst Almere'' op pagina 35. Deze artikelen waren vorige week (8 oktober) te lezen in Almere DEZE WEEK.


Luister naar bewoners

Tja, dit is weer zo'n leuke actie van de gemeente. Ze luisteren maar half. Het ziet er nu weer beter uit met de nieuwe houtjes, maar dat was nou net het probleem. De katten zijn trouwens superblij met deze actie. Zij hebben weer een schone kattenbak om lekker te poepen. Ik heb de eerste katten al gesignaleerd. Nou gemeente… BEDANKT! Tip: luister eens goed naar de bewoners, neem de tijd ervoor en kom met een goede oplossing!
Yolanda
Kattenpoep

Ik ben het helemaal met de vorige schrijver eens. Vanmiddag kon ik alweer de kattenpoep van de schoenen van mijn zoontje halen. Goede actie gemeente. De katten varen er wel bij, terwijl het toch een kinderspeelplaats moet zijn. Gemeente… Doe er eindelijk nu iets aan.
Een bewoner
500 miljoen euro voor ontwikkeling natuurgebied

Wat een geld! Kan ik mijzelf ook niet uitroepen tot natuurgebied? Ik sterf ook uit als ik niet genoeg geld krijg van mijn baas!
Kees