Lezersactie - Moby Queen's Bubbling and Bites cruise

16 augustus 2020 09:00

Boek nu uw varende terras inclusief drinks en fingerfood voor een miniprijs All-in!

Op de laatste twee zaterdagnamiddagen in augustus kunt u mee op de Moby Queen van Partyrederij Tisset met een nieuw "All-in" arrangement. Vertrek vanaf de Hoogstraat om 17.30 uur en de terugkomst is rond 20.00 uur.
De borrelboot "Moby Queen" vaart 2,5 uur over de Vecht en een rondje door Smal Weesp. Geniet ontspannen van een drankje en heerlijke hapjes terwijl de schitterende omgeving aan u voorbij trekt. Wat een uitzicht zo hoog boven het water, u kunt de landerijen van Weesp diep inkijken. U wordt door de bemanning en bediening in de watten gelegd. Dorst zult u niet krijgen, want er is onbeperkt frisdrank, binnenlands gedistilleerd, tapbier en wijnen beschikbaar tijdens de minicruise. De hapjes zijn gevarieerd en worden per 2 personen op plank geserveerd.

Boek op tijd!

Boek op tijd, door RIVM richtlijnen zijn een beperkt aantal plaatsen (max 30) beschikbaar. Het zonnedek is dan wel groots, maar wij willen bij eventueel minder goed weer de ruime salon met tafels en zitplaatsen aan raam achter de hand houden, zodat altijd de 1,5 meter afstand

kan worden aangehouden. Voor u ook een waarborg voor comfort en veiligheid.

Arrangement in 't kort:

- 2,5 uur varen over de Vecht en Smal Weesp
- Onbeperkt drankjes naar wens
- Sushi, koude hapjes en tapamix op plank

Prijs voor dit All-in arrangement: slechts: € 47,50 p.p. (excl. ticketkosten)

Reserveren en betalen verplicht via ticketshop op www.tisset.nl

Tot ziens aan boord!

Tisset B.V. Moby Queen aan steiger Weesp in de Vecht (Foto: aangeleverd)