Liefde en passie voor muziek

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - Zangeres Julya Lo'ko en gitarist Erwin van Ligten spelen woensdag 1 oktober om 20.30 uur een try-out van hun voorstelling 'Us' in Theater de Roestbak aan de Markt 5-11 in Almere Haven.


Voor hen is 'Us' een muzikale uitdaging. Al 22 jaar maken zij samen muziek, waarvan ze er twintig ook als geliefden door het leven gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze avond in het theater in het teken staat van liefde en passie voor muziek.
In de loop der jaren is Lo'ko's stem nog rijper geworden. Haar toon is ronder, voller en soepeler, als goede wijn, waardoor haar liederen rechtstreeks tot de ziel spreken. Met de virtuoze Erwin van Ligten aan haar zijde op diverse gitaren, voelt Lo'ko zich als een vis in het water. Van Ligten heeft zich ontpopt als een geniale gitarist met een zeer eigen stijl, die alom bewondering wekt. Zijn spel heeft menig hart sneller doen kloppen.
Toegang is 10 euro, 7,50 euro voor 65. Reserveren kan via 036-5215648. De kassa is een uur voor de aanvang geopend, dan kunnen er ook kaarten gekocht worden. Meer informatie op www.corrosia.nl of www.deroestbak.nl of e-mail: info@corrosia.nl.