Line-up bekend voor Dirty Dutch vs The World

24 april 2010 07:00

POORT - Met een krachtig en succesvol concept dat Dirty Dutch de afgelopen jaren heeft gevormd, is het steeds weer een uitdaging om de hoge verwachtingen te overtreffen. Maar de line-up van Dirty Dutch vs The World op zaterdag 19 juni is bekend. Op de vier podia Dirty Dutch Music, Amazone Project, Bla Bla en GirlsLoveDJs draaien alleen de grotere DJ's.


Op het podium Dirty Dutch Music draait DJ Chuckie, de mastermind van Dirty Dutch Music. Hij heeft de nieuwe frisse house sound waar tegenwoordig alle grote internationale artiesten mee geassocieerd willen worden. Verder on stage: Estelle (live), David Guetta, Wynter Gordon (live), Hardwell, Steve Aoki, Afrojack, Sydney Samson, Dimitri Vegas vs Like Mike, MC Ambush, MC Gee.
Bla Bla is het techno-podium, voor de echte diehards nooit weg te denken uit de nationale dancescene. Nederland speelt hierin muziek- en line-up-technisch een prominente rol. Met krachtige technoconcepten, zoals Bla Bla, blijft onze nationale technoscene groeien en de hieraan gekoppelde technoartiesten gaan dan ook als een speer op internationale vlak.
Het no nonsense-concept GirlsLoveDJs trekt al vanaf het begin volle zalen in heel Nederland en met haar 'suppa duppa eclectic sound' is GirlsLoveDJs een absolute aanwinst voor Dirty Dutch.
Kijk voor meer info op www.dirty-dutch.com.