Logowear geeft kleding identiteit

18 maart 2009 08:00

GOOISEKANT - Logowear, gevestigd aan het makkelijk bereikbare bedrijventerrein Gooisekant, is een groothandel in textiel & bedrukkingen. Van industrie tot mode: Logowear geeft kleding identiteit. Speciaal voor bedrijfs-, promotie- en sportkleding heeft Logowear producten ontwikkeld voor gebruik in deze specifieke segmenten.


"Bij bedrukking van kleding is het belangrijk dat de bedrukking rekbaar en kleurecht is", zegt directeur Erwin de Ruiter. "Verder mag de bedrukking op textiel natuurlijk niet scheuren of uitrekken en moet het pvc-vrij zijn." Bedrijfs- en promokleding, logo's, geborduurde badges en transfers: Logowear heeft voor elk promotioneel textiel de juiste bedrukking.
Het bedrijf is opgericht in 2002 en sindsdien staat De Ruiter aan het roer. "Ik raakte geïnteresseerd in het fenomeen transferbedrukkingen toen ik bij Puma Benelux BV in aanraking kwam met dit product", zegt De Ruiter. "Nu verzorgen wij onder meer de sponsoruitingen van betaald voetbalorganisatie AZ in Alkmaar en veel gerenommeerde bedrijven die bij onze vaste klantengroep horen."

Sponsor LG Almere Rallysprint

Logowear heeft bijgedragen in de sponsoring van de LG Almere Rallysprint op zaterdag 4 april. "Ik ben ook geïnteresseerd in autoracen. Wij dragen de rally een warm hart toe door bij te dragen in de sponsoring van het podium", aldus De Ruiter.
Logowear is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.
Logowear

Televisieweg 6
1322 AC Almere
036-5244750
info@logowear.nl
www.logowear.nl