Longpunt ‘Inhaleren van medicijnen’ in Flevoziekenhuis

11 januari 2012 06:00

STAD CENTRUM – Longpatienten, hun omgeving en zorgverleners kunnen elkaar ontmoeten tijdens de vierde Almeerse Longpunt. Deze vindt dinsdag 17 januari van 14.00 tot 15.45 uur plaats in het auditorium van Flevoziekenhuis.


Het thema is deze keer: ‘Inhaleren van medicijnen’. Sprekers zijn Sunthary Neerlakandan (huis- en kaderarts astma/COPD van Zorggroep Almere) en Ineke van Puffelen (longverpleegkundige Flevoziekenhuis).
Als longpatiënt heb je veel aan je arts of verpleegkundige, maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring, zeker als je al je vragen mag stellen. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Astma Fonds in samenwerking met het Flevoziekenhuis en de zorggroep Almere organiseert voor longpatiënten.
Data voor het maandelijkse Longpunt voor 2012 zijn: 17 januari 2012, 21 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni.
De bijeenkomst is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden (ook voor niet-leden van het Astmafonds) via: longpuntalmere@astmafonds.nl of 06 - 5100 7072.
Aanwezigen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.