Loop mee met de 30 van Almere

14 september 2009 07:00

ALMERE - Trimslim organiseert op zondag 27 september de 14e editie van 'De 30 van Almere'. Recreatieve hardlopers van verschillende niveaus zullen deze dag een dertig kilometer lange route door Almere afleggen. Ook de kinderen kunnen weer meedoen aan de Kidsrun.


De hoofdafstand is 30 kilometer, voor velen een prima voorbereiding op een najaarsmarathon, maar er kan ook gekozen worden voor de 5, 10 of 15 kilometer. Het loopparcours voert over geschikte paden door de mooiste groenstroken in en rondom Almere. De waterposten worden dit jaar opgeluisterd door live muziek.

Kidsrun

Ook de kinderen kunnen dit jaar weer meedoen aan de Kidsrun voor kinderen tot en met 12 jaar. De Kidsrun is een hardloopevenement voor jonge kinderen waarbij iedereen die over de finish komt een heuse winner is. Er kan gekozen worden tussen de afstanden 800 en 1600 meter. De vaders en moeders mogen hierbij ook meelopen.
De start en finish vinden plaats in de nabijheid van Sporthal Almere Buiten, naast het Oostvaarders College. Inschrijven en omkleden kan in de sporthal, die gelegen is aan de
A. Boekenweg 1, 1333 VD Almere Buiten. Op de site www.de30vanalmere.nl vindt u de inschrijfbedragen per afstand.
Inschrijving

Via www.de30vanalmere.nl kunt u zich online voorinschrijven. Na-inschrijving
is ook mogelijk, zie voor meer informatie op www.de30vanalmere.nl
Inlichtingen: Wouter Ritstier 06-14546182 mail naar info@de30vanalmere.nl