‘Goede voeding hoeft niet veel te kosten’Almer organiseert gratis cursus

26 oktober 2011 05:00

ALMERE - Almer, het servicebureau van Zorggroep Almere, organiseert de gratis cursus ‘Goede voeding hoeft niet veel te kosten’. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag lekker, gezond en budgetvriendelijk wil eten.


De cursus wordt gegeven door een ervaren diëtiste en bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. De bijeenkomsten zijn op 31 oktober en 7 november van 9.30 uur tot 11.30 uur in Activeringscentrum 'De Beweging' op de Edestraat 15 te Almere Stedenwijk.
Tijdens deze cursus leren de deelnemers betaalbare keuzes maken te in de supermarkt. De diëtiste geeft budgetvriendelijke, lekkere en gezonde eettips. Ook leren de deelnemers A-merken en huismerken te vergelijken op prijs en kwaliteit.
Vast onderdeel van de cursus is een rondleiding in de supermarkt. De deelnemers lopen met de diëtiste langs de schappen en leren waar op gelet moet worden bij het boodschappen doen. Door het lezen van de etiketten en het vergelijken van de producten kunnen de deelnemers voortaan gezonde keuzes te maken.
Geïnteresseerden kunnen zich via een digitaal inschrijfformulier inschrijven op de website www.almer.nl. Mailen kan ook naar almer@zorggroep-almere.nl. Almer is telefonisch bereikbaar via de Zorglijn, tel. 0900 - 7755777 (lokaal tarief), van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.